Juli - desember 2004

Oppsummering for 2004:
Det har vært elever fra Mandal i vest til Tvedestrand i øst. Første halvdel av året var aktiviteten meget stor og det begynte 12 nye elever. 6 elever har flydd solo og klarer seg greit på egenhånd.
Flyskolen har fått to nye skolefly - Pico Jet og Prcedent - og har nå 5 forskjellige fly. Det har ikke vært noen alvorlige krasj.

31.12.2004 En deluxe dag på Fredsmyr. Bjørn til høyre var på skoling (mengdetrening) i dag.

20.-21.11.2004
Nå er det igjen aktivitet på flyskolen. I løpet av helgen var 4 elever innom og hadde flytime. På lørdag var det skyfri himmel med lett vestlig bris og perfekt Twin Star vær.
Søndagen var en av disse nydelige vinterdagene med sol, helt stille og -5 grC - helt topp Wingo vær.
Den gikk på skinner - ikke antydning til bevegelse i flyet utenom når eleven beveget stykka.

07.11.2004

Det skjer ikke så mye på flyskolen nå for tida.
Men Kenneth har flydd solo
. Han er den 6. soloflyver i år.
Carl Bakken har vært instruktør.

Gratulerer Kenneth !

10.08.2004

Kenneth Bakken (15) - avslappa og fornøyd etter første flytime.
Nå tar han raskeste vei til Teknisk Hobby.

Carl Bakken har overtatt videre skoling med klubbens skoleradio.

.

03.07.2004

Gratulerer !

Alex Gundersen fløy solo i dag i noe turbulent vind.
Han er den 5. soloflyver i 2004.