Januar - juni 2004

27.06.2004
Christoffer Henriksen fra Vennesla hadde sin første time. Som gravemaskinkjører har han et fortrinn.

26.06.2004
Det kommer stadig nye elever. I dag startet Thorodd Thoroddson på opplæringen. Han fløy for ca 30 år siden sammen med Finn Johansen. Nå vil han ta hobbyen opp igjen. Her øver han på landinsinnlegg.

20.06.2004

Kåre Ramslie Hansen fra Mandal gjør de siste justeringene før den første turen med sin egen Nova.
Det regnet både vel og lenge før vi fikk det opp sammen med knotten.
Knotten beit, og det samme gjorde flybasillen.

03.06.2004

Gratulerer !
 Even Løland (12) fløy solo i dag.
 Skolens hittil yngste soloflyver.
 Han vet hva han vil
.

31.05.2004
Alexander Gundersen med sitt eget fly. Flyet er kontrollert og trimma.
Pga av turbulent vind, trener han foreløpig med skolens Precedent T180.

10.05.04
Johan Angell dukket opp med sitt eget fly. Tok noen turer på flyskolen, fløy solo etter meget kort tid og flyr nå uten hjelp.
Gratulerer!.

02.05.2004
Ruben Moi fløy solo i dag - Gratulerer !

28.04.04

Det ble både venstre- og høyresvinger på Kai Erik Fagermann og med fin fremgang.

Even Løland (12). Han har det i fingrane. Mulig det er medføtt.

13.04.04

Ivar Hakli psyker seg opp.

21.03.04

Det blåste noe himla . Men med erfaring fra gravemaskinkjøring klarte Helge Foss seg forbausende greit på sin første skoletime.

14.02.04 Når de kommer helt fra Gjeving ved Tvedestrand, måtte det bli et stort bilde.
Været kunne ikke bli bedre. Ikke ett vindpust - flyet gikk som på skinner.
Fra venstre Guttorm Eskild Nilsen, Jan Roger Ekedal (flykaptein), hans datter og tvillingene til Gottorm. Det ble til sammen 8 turer på de voksne og en smakebit på tvillingene.

31.01.2003
Stille, nysnø, sol og passelig temperatur - det perfekte flyvær - kan man ha det bedre.

For 50 år siden så Bjørn dagens lys for første gang og det ble markert med to landinger - de to første.

Morten (minstemann) var ikke dårligere og hadde tre landinger - tror jeg.

Tror begge var fornøyd med dagen.

Hva nå Tore - ? - du henger etter !

25.01.04
Ruben og Kristian Moi beundrer Wingo'en som nå har fått en mini LRK Typhon 15 som drivkraft. De startet på flyskolen i dag og hadde 4 turer hver.
Begge klarte seg bra, men en var ett par hakk bedre enn den andre. Den som var best hadde tidligere kjørt radiostyrt bil. Hvem kan nå det være ----?

15.01.04

På Fredsmyr er det 25 cm snø på stripe.
.

Trimmer Santi. Wingo er ett av favorittflyene. Video Gunnar.

04.01.04 Første mann ut dette året var Audun med sin nye Twin Star. Snøværet stoppet og ingen vind. Ett perfekt vær for å trimme det nye flyet. Det tok av fra snøen.

Audun fløy solo.
Gratulerer

Da er det å fortsette å trene på de grunnleggende øvelsene, og himla mye på landingsinnlegg og landing. Vent med rollen og ryggflyvingen. Bruk de stille dagene - det du da gjør med stikka ser du igjen i flyet.

01.01.04
Ett nytt år. 5-6 elever er i opplæring - vi venter på finværet.